


Információk, érdekességek
A metélõhagyma
2007. március 20.
A metélõhagyma nem tûri a sütést. Az elkészített ételhez adja hozzá, a legegyszerûbb módon, ollóval vagy késsel rászeletelve.A rozmaring
2007. március 20.
Csöpögtessen néhány csepp olajos rozmaring-kivonatot a fürdõvízbe - kiváló, élénkítõ hatása lesz, és elnehezült lábai is új erõre kapnak tõle!A petrezselyem
2007. március 19.
Szórja a salátára, de ne keverje bele, mert a petrezselyem ilyen formában õrzi meg legjobban az ízét.A zsálya
2007. március 19.

A bazsalikom
2007. március 19.
Próbálja ki a bazsalikom egy eredeti tárolási módját: rakja egymásra a friss leveleket egy széles szájú edényben (például. befõttesüvegben), hintsen közéjük egy kevés sót, és öntsön az egészre olívaolajat.
Kiválóan használható saláták készítéséhez!
További híreink megtekintéséhez lapozzon!
1...383940...42