Vércsoport szerinti diéta - A

Az „A” vércsoportúak esetében nagyobb a valószínûsége a szív-és érrendszeri betegségeknek, a cukorbetegségnek és a véralvadással kapcsolatos szövõdmények kialakulásából erdõ betegségeknek, mint más vércsoportoknál. A húsevõ „A” vércsoportúak gyakran számolnak be fáradtságról, energiahiányról, súlyfeleslegrõl, vízvisszatartásról. A jelenleg népszerû magas fehérjetartalmú étrendek az „A” vércsoport számára hiábavalóak, nem jó eredményt hoznak. Próbáljon meg rendszeres alvásrendet kialakítani, naponta iktasson be legalább 20perces relaxációs szünetet és hetente legalább 3-4 alkalommal végezzen könnyű oxigénigényes mozgásformát (úszás, jóga, kerékpározás).

Ajánlott:

Kerülendő (nem-vagy csak ritkán ehet?)